Reparatie programma voor Apple lichtnetadapter met drie pennen

Reparatie programma voor Apple lichtnetadapter met drie pennen

Bekijk hieronder alle informatie

Vervangingsprogramma voor Apple lichtnetadapter met drie pennen

Apple heeft vastgesteld dat het in zeer zeldzame gevallen mogelijk is dat de Apple lichtnetadapter met drie pennen die voornamelijk bestemd is voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Hongkong, kan breken. Bij aanraking van de metalen onderdelen die daardoor worden blootgesteld, ontstaat er dan kans op een elektrische schok. Deze lichtnetadapter is tussen 2003 en 2010 geleverd bij Mac- en bepaalde iOS-apparaten en maakte tevens deel uit van de internationale reisstekker van Apple.

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten de betrokken lichtnetadapters kosteloos te vervangen door een nieuwe adapter. We raden klanten aan om hun lichtnetadapter om te ruilen via het onderstaande proces.

Uw lichtnetadapter identificeren
Vergelijk uw adapter met de onderstaande afbeeldingen. De betrokken lichtnetadapters zijn wit, zonder letters in de sleuf aan de binnenzijde van de stekkeradapter waar deze contact maakt met de Apple lichtnetadapter zelf. De nieuwe adapters zijn wit, met grijs aan de binnenzijde van de stekkeradapter waar deze contact maakt met de lichtnetadapter zelf.

Betrokken Nieuw

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF