Reparatie programma voor de 15-inch MacBook Pro

Reparatie programma voor de 15-inch MacBook Pro

Bekijk hieronder alle informatie

Vervangingsprogramma voor de batterij van de 15-inch MacBook Pro

Apple heeft geconstateerd dat in een beperkt aantal oudere 15-inch MacBook Pro-apparaten de batterij oververhit kan raken en een brandveiligheidsrisico kan veroorzaken. De betrokken apparaten zijn overwegend tussen september 2015 en februari 2017 verkocht. Of een product in aanmerking komt voor vervanging, kan worden bepaald aan de hand van het serienummer van het product.

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten de betrokken batterijen kosteloos te vervangen.

In aanmerking komen
Controleer eerst welke 15-inch MacBook Pro u hebt. Kies ‘Over deze Mac’ in het Apple-menu () in de linkerbovenhoek van het scherm. Bevestig dat uw model ‘MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015)’ (MacBook Pro, Retina, 15-inch, (Medio 2015)) is. Als u dit model hebt, voer dan via de link hieronder het serienummer van de computer in om te controleren of deze in aanmerking komt voor dit programma.

Als uw MacBook Pro in aanmerking komt voor dit programma, stop dan met het gebruik ervan en volg de onderstaande instructies om uw batterij te laten vervangen.

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF