iPad Air reparatie in Utrecht en Zwolle

iPad Air reparatie in Utrecht en Zwolle

Voor al uw iPad Air reparaties, ook binnen de Apple garantie!

Uw adres voor iPad Air reparatie in Utrecht en Zwolle

Bij CARD Services, dé erkende Apple Authorised Service Provider, bent u aan het juiste adres voor een vlekkeloze iPad-reparatie of omruiling. Of u nu in Utrecht of Zwolle bent, wij zorgen ervoor dat uw apparaat wordt voorzien van een origineel Apple-onderdeel, een nauwkeurig gekalibreerd scherm en een volledig functionerende Touch ID-knop. Hierdoor blijft niet alleen uw fabrieksgarantie intact, maar ontvangt u tevens een gegarandeerde waarborg voor de uitgevoerde iPad-reparatie of omruiling.

Voor het vermijden van dataverlies adviseren wij ten zeerste om vóór de service een adequate back-up te creëren. Zo kunt u met een gerust hart uw iPad aan ons toevertrouwen voor professionele service en ondersteuning.

Waarom kiezen voor iPad reparaties bij CARD Services?

Als vooraanstaande Apple Authorized Service Provider staan wij garant voor de hoogste kwaliteit. Bij ons profiteert u van een naadloze garantie-afhandeling via CARD Services. U kunt uw iPad reparatie eenvoudig online aanmelden en het proces volgen op https://reparatieonline.cardservices.nl. Ervaar onze snelle ‘klaar terwijl u wacht’ service voor onmiddellijke oplossingen. Bovendien gebruiken wij uitsluitend officiële Apple onderdelen bij elke iPad reparatie. Al 30 jaar zijn wij dé betrouwbare plek voor Apple reparaties. En het wordt nog gemakkelijker: u kunt alles verzenden en retourneren zonder de deur uit te hoeven gaan. Ontdek onze vestigingen in Zwolle en Utrecht voor lokale service en ondersteuning.

Kortom: bij ons draait het om gemak, kwaliteit en snelheid!

Openingstijden Utrecht en Zwolle
Wilt u bij een van onze vestigingen in Utrecht of Zwolle langskomen? Dat kan op de volgende tijden:
Zwolle: ma – vr 08:30 – 17:30
Utrecht: ma – vr 09:00 – 17:00

Voor een gratis Apple sneldiagnose bent u welkom tussen 09:00 en 16:00.
Op zaterdag en zondag zijn onze vestigingen gesloten!

iPad reparatie - Apple Authorized Service Provider

Apple iPad Air informatie

De iPad Air is een krachtige en veelzijdige tablet die de prestaties van de M1-chip combineert met geavanceerde Liquid Retina XDR- en Liquid Retina-displays en de draadloze connectiviteit van 5G en Wi-Fi 6E. Het beschikt ook over next-level Apple Pencil-mogelijkheden, zoals ProRes-videocapture, Center Stage en hover-modus. De iPad Air is verkrijgbaar in verschillende kleuren en opslagcapaciteiten. De iPad Air-serie omvat verschillende modellen, waaronder de 12.9-inch iPad Air en de 10.9-inch iPad Air. Deze modellen bieden extra functies en mogelijkheden, zoals verbeterde camerasystemen en grotere schermformaten.

Daarnaast zijn er ook andere modellen in de iPad Air-serie, waaronder de iPad Air (5e generatie), iPad Air (4e generatie), iPad Air (3e generatie). Deze modellen bieden extra functies en mogelijkheden, zoals verbeterde camerasystemen, verschillende schermformaten en verschillende opslagcapaciteiten. De prijzen variëren afhankelijk van het model en de opslagcapaciteit. Het is belangrijk om de verschillende modellen en hun specificaties te vergelijken om het model te kiezen dat het beste bij je behoeften past.

iPad Air reparatie

Tarieven iPad Air reparatie

Type iPadApparaat omruiling (batterijvervanging)Apparaat omruiling (schermreparatie)
iPad Air
iPad Air 3€179,55€484,51
iPad Air 4€179,55€541,50
iPad Air 5 WiFi€179,55€541,50
iPad Air 5 Wifi + Cellular€179,55€603,06
iPad Air 6 Wifi + Cellularbel onsbel ons

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF