De 8 inpaktips van CARD Services

De 8 inpaktips van CARD Services 

Wij maken het praktisch!

De 8 inpaktips van CARD Services Zwolle en Utrecht:

Apple Authorized Service Provider - inpaktipsTip 1. Verpak de apparatuur in een stevige verpakking met passende afmetingen. Bij voorkeur in de originele verpakking.

Tip 2. Geen verpakking van weefsel of stof gebruiken.

Tip 3. Houd ruimte tussen de inhoud en de verpakking en vul alle lege ruimtes in uw verzenddoos op met karton.

Tip 4. Bescherm uw zending met gewatteerd papier of met bolletjes piepschuim.

Tip 5. Verpak breekbare voorwerpen apart en duidelijk gescheiden van de rest.

Tip 6. Beschouw de labels ‘Breekbaar’ en ‘Voorzichtig behandelen’ niet als vervangingsmiddelen voor het zorgvuldig inpakken. Deze dienen enkel ter informatie.

Tip 7. Plak de sluitingen goed af met stevige tape. Gebruik bij voorkeur alleen plakband van minstens 5 cm breed. Gebruik geen touw of draad.

Tip 8. Zorg dat een pakket zwaarder dan 31,5kg met hulpmiddelen (bv. een steekkar) kan worden verplaatst (deze zendingen mogen niet worden getild).

CARD Services is een onafhankelijke Apple Authorized Service Provider (AASP), Apple Consultants Network lid (ACN) en ICT-dienstverlener met een landelijke dekking, werkend vanuit vestigingen in Utrecht en Zwolle.

Laat uw Apple product weer werken zoals het hoort. Onze door Apple getrainde technici gebruiken door Apple goedgekeurde diagnostische tests en gereedschappen voor elke reparatie. En we gebruiken alleen originele Apple onderdelen. Dit betekent dat al onze reparaties door Apple gecertificeerd zijn en worden gegarandeerd door Apple.

Waarom een Apple Authorized Service Provider bezoeken?

Als je je kapotte Apple-product laat repareren door een Apple Authorized Service Provider weet je dat je dezelfde kwaliteit krijgt als bij de Genius Bar. Bovendien kunnen alleen erkende serviceproviders rechtstreeks bij Apple onderdelen bestellen voor het uitvoeren van reparaties. Je weet dus zeker dat de reparaties met originele onderdelen worden uitgevoerd. De prijzen die de AASP’s hanteren liggen op hetzelfde niveau als bij Apple.

Als Apple terughaalacties en reparatieprogramma’s voor defecte producten organiseert kun je daarvoor ook terecht bij de Apple Authorized Service Providers, zodat je niet helemaal naar een Apple Store hoeft te reizen. De iPhone-reparaties die door een AASP worden gedaan worden door Apple gezien als van dezelfde kwaliteit als in de Apple Store.

Je mag van ons de service verwachten die je bij Apple ook krijgt. Maak online een afspraak voor je reparatie of kom langs in een van onze vestigingen.

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF