Jamf Pro: Apple device management

Apple device management met Jamf Pro

Houdt grip op al uw devices!

Beheer al uw Apple devices centraal

Met Jamf Pro wordt alle gebruikersdata op een veilige manier beschermd door schijfencryptie. Via deze krachtige tool kunt u gebruikers verplichten om data-encryptie te gebruiken. Bovendien biedt Jamf Pro u de mogelijkheid om op afstand wachtwoorden te resetten, apparaten te vergrendelen en andere beveiligingsinstellingen aan te passen. U kunt ook de complexiteit van wachtwoorden instellen, een VPN-verbinding configureren, apps toestaan of uitsluiten en updates pushen naar gebruikers. Kortom, Jamf Pro stelt u in staat om een uitgebreid beveiligingsbeleid te implementeren voor uw Apple-apparaten binnen uw organisatie.

Daarnaast kunt u met Jamf Pro op basis van serienummer en Device Enrollment Program (DEP) nieuwe apparaten volledig automatisch uitrollen, zonder dat u deze handmatig hoeft aan te raken. Het enige wat u hoeft te doen, is het apparaat uitpakken en inschakelen. Voor specifieke gebruikersgroepen kunt u op maat gemaakte softwarepakketten samenstellen en uitrollen. Bovendien hebben gebruikers binnen uw organisatie toegang tot de Selfservice-app, waarmee ze binnen een afgebakende App Store beschikbare apps en content kunnen downloaden. Kortom, met Jamf Pro wordt het beheer van Apple-apparaten efficiënter en gebruiksvriendelijker. Bespaar tijd en geld met de “JAMF – Apple Device Management tool”.

Jamf Pro voordelen

Jamf Pro, de uitgebreide Apple device management tool, profiteer van de volgende voordelen:
DEP (Device Enrollment Program): Rol eenvoudig apparaten op afstand uit zonder handmatige tussenkomst. Het enige wat u hoeft te doen, is het apparaat uitpakken en inschakelen. Dit stelt u in staat om nieuwe apparaten naadloos in te zetten binnen uw organisatie.
VPP (Volume Purchase Program): Koop centraal grote aantallen licenties in voor uw eindgebruikers. Hierdoor kunt u efficiënt softwarelicenties beheren en distribueren.
Inventarisatie: Krijg in één oogopslag inzicht in welke apparaten, gebruikers en afdelingen er worden beheerd. Dit vereenvoudigt het beheer en stelt uw IT-afdeling in staat om gerichte acties te ondernemen.

Kortom, met Jamf Pro creëert u een overzichtelijk Apple-platform waar uw IT-afdeling goed mee uit de voeten kan. Bespaar tijd en geld met deze krachtige tool voor Apple-devicebeheer1.

Meer weten over Jamf?

Wij nodigen u van harte uit om de uitgebreide mogelijkheden van Jamf voor uw organisatie te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies of een persoonlijke demo. Wij staan klaar om u te helpen bij het efficiënt beheren van uw Apple-devices!

Apple in de zorg
“Snel en persoonlijk”

De voordelen:

Optimale communicatie tussen zorgverlener en patiënt

Duidelijke communicatie van zorgplannen

Apps voor vermaak en zorg

Contact op afstand maar toch dichtbij

JAMF – Apple Device Management

JAMF-ProMet Jamf Pro, de uitgebreide Apple device management tool, kunt u profiteren van de volgende voordelen:
Inventarisatie: Krijg in één oogopslag inzicht in welke apparaten, gebruikers en afdelingen er worden beheerd. Dit vereenvoudigt het beheer en stelt uw IT-afdeling in staat om gerichte acties te ondernemen.
Imaging: Configureer en implementeer apparaten met gemak. Met imaging kunt u snel en efficiënt nieuwe apparaten klaarmaken voor gebruik binnen uw organisatie.
Configuratie: Pas apparaten aan op basis van specifieke gebruikersbehoeften. Stel instellingen in, implementeer beleidsregels en zorg voor een optimale gebruikerservaring.
Beveiliging: Bescherm uw Apple-apparaten tegen bedreigingen. Beheer instellingen, implementeer beveiligingsmaatregelen en houd uw apparaten veilig.
Distributie van software en apps: Zorg ervoor dat gebruikers toegang hebben tot de juiste software en apps. Distribueer deze naadloos naar Mac, iPad, iPhone of Apple TV.
Optimale samenwerking: Werk samen met andere tools en services voor een geïntegreerde aanpak. Denk aan Apple Business Manager, Apple School Manager, Cisco ISE, Active Directory en SCCM.
Bovendien ondersteunt de software nog dezelfde dag alle features van Apple-software-updates en is daarmee de enige software met zero-day support en een optimaal gebruik van Apple DEP (Device Enrollment Program). Start dus vandaag nog met efficiënt Apple-devicebeheer!

De voordelen:

Krachtige prestaties in lichte devices

Geïntegreerde software en hardware

Ecosysteem met apps

Toegang tot bedrijfssystemen en -processen

Eenvoudige software-updates

Een hoge restwaarde

Intuïtief in het gebruik, eenvoudig te implementeren

Apple in het bedrijfsleven
“Omarm de digitale transformatie”

Integratie door CARD Services

JAMFAls officieel gecertificeerd partner van Jamf Pro kunnen wij de installatie en implementatie bij uw organisatie naadloos uitvoeren. De JAMF – Apple Device Management tool biedt uw IT-team de benodigde ondersteuning om succesvol te zijn bij het beheer van Apple-apparaten. Kortom, met onze expertise en de kracht van Jamf Pro zorgen we ervoor dat uw IT-afdeling efficiënt en effectief kan werken met Apple-devices.

Apple in het onderwijs
“Verhoog de impact van technologie”

De voordelen:

Wakker het creatieve vuur aan bij elke leerling.

Apple maakt producten die zijn ontworpen om leerkrachten en leerlingen te inspireren.

Leerlingen worden creatief met augmented reality op iPad.

Producten van Apple zijn ontworpen met een geïntegreerde benadering voor privacy en beveiliging.

Apple producten zijn uitgerust met features om iedereen gelijke kansen te kunnen bieden.

Apple device managemen tool Jamf Pro – Alle mogelijkheden in één pakket

Uitrollen nieuwe apparaten - JAMF
Uitrollen nieuwe apparaten

Op tal van punten kunt u essentiële gegevens verzamelen. Zo kunt u op basis van specifieke gebruikerseigenschappen afzonderlijke groepen aanmaken en softwarelicenties effectief beheren. Bovendien biedt Jamf Pro u de mogelijkheid om overzichtelijk te zien welke Apple-apparaten zich binnen uw netwerk bevinden, maar nog niet zijn uitgerold. Dit stelt u in staat om gerichte acties te ondernemen om deze apparaten naadloos in te zetten binnen uw organisatie.

Daarnaast kunt u met Jamf Pro op basis van serienummer en Device Enrollment Program (DEP) nieuwe apparaten volledig automatisch uitrollen, zonder dat u deze handmatig hoeft aan te raken. Het enige wat u hoeft te doen, is het apparaat uitpakken en inschakelen. Voor specifieke gebruikersgroepen kunt u op maat gemaakte softwarepakketten samenstellen en uitrollen. Bovendien hebben gebruikers binnen uw organisatie toegang tot de Selfservice-app, waarmee ze binnen een afgebakende App Store beschikbare apps en content kunnen downloaden.

Device Management - JAMF
Device Management

Jamf Pro biedt uitgebreide mogelijkheden om de status van alle Apple-apparaten binnen uw organisatie te monitoren. Bovendien kunt u vooraf scripts en gebruikersprofielen instellen, zodat gebruikers geen handmatige configuratie hoeven uit te voeren. Dit vereenvoudigt het beheer en stelt uw IT-afdeling in staat om de veiligheid van de apparaten volledig in eigen hand te houden. Daarnaast ontvangt u waarschuwingen wanneer er updates klaarstaan voor de apparaten. Kortom, met Jamf Pro bent u verzekerd van een gestroomlijnde en veilige aanpak voor het beheer van uw Apple-devices.

VPP - JAMF
VPP

Met Jamf Pro kunnen beheerders apps klaarzetten die eindgebruikers vervolgens kunnen downloaden en installeren. Bovendien biedt Jamf Pro de mogelijkheid om vooraf, in één keer, meerdere applicaties op alle apparaten die in uw Jamf Pro-omgeving zijn uitgerold, te installeren. Dit stelt u in staat om efficiënt en gestroomlijnd software te beheren binnen uw organisatie.

“IT-afdelingen vinden security belangrijk. Ze zijn bang voor dataverlies en het niet veilig beheren van Macs. Gelukkig is er Jamf Pro”

Disk encryptie - JAMF
Disk encryptie

Met Jamf Pro wordt alle gebruikersdata op een veilige manier beschermd door schijfencryptie. Via deze krachtige tool kunt u gebruikers verplichten om data-encryptie te gebruiken. Bovendien biedt Jamf Pro u de mogelijkheid om op afstand wachtwoorden te resetten, apparaten te vergrendelen en andere beveiligingsinstellingen aan te passen. U kunt ook de complexiteit van wachtwoorden instellen, een VPN-verbinding configureren, apps toestaan of uitsluiten en updates pushen naar gebruikers. Kortom, Jamf Pro stelt u in staat om een uitgebreid beveiligingsbeleid te implementeren voor uw Apple-apparaten binnen uw organisatie.

Inventarisatie - JAMF
Inventarisatie

Met Jamf Pro kunt u een grondige inventarisatie van uw volledige Apple IT-omgeving uitvoeren. Op tal van punten kunt u essentiële gegevens verzamelen. Zo kunt u op basis van specifieke gebruikerseigenschappen afzonderlijke groepen aanmaken en softwarelicenties effectief beheren. Bovendien biedt Jamf Pro u de mogelijkheid om overzichtelijk te zien welke Apple-apparaten zich binnen uw netwerk bevinden, maar nog niet zijn uitgerold. Dit stelt u in staat om gerichte acties te ondernemen om deze apparaten naadloos in te zetten binnen uw organisatie.

Self-Service - JAMF
Self-Service

In de Jamf Pro Selfserviceomgeving hebben gebruikers de autonome mogelijkheid om zelf diagnostische tests uit te voeren wanneer ze problemen ondervinden met hun apparaat. Deze essentiële gegevens kunnen vervolgens door IT-managers worden geanalyseerd. Dit stelt hen in staat om op afstand, gerichter en efficiënter actie te ondernemen om de problemen aan te pakken. Kortom, het biedt een gestroomlijnde aanpak voor het beheer van apparaatproblemen binnen de organisatie.

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management