Over ons

Wat kan CARD Services voor u betekenen?

CARD Services

CARD Services is sinds 1994 Apple Authorised Service Provider en daarmee dé reparatiepartner van Apple. Ook voor advies, installatie, beheer en ondersteuning van uw Apple en Microsoft IT-omgeving kunt u bij ons terecht. Wij zijn lid van het Apple Consultants Network en het Microsoft Partner Network.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Het CARD Services Team

Bij CARD Services in Utrecht en Zwolle staan ruim 30 enthousiaste medewerkers voor u klaar. Onze professionals zijn niet alleen door CARD Services maar ook door Apple gecertificeerd. Het team bestaat uit binnendienst en buitendienstmedewerkers om u als particuliere- en zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

De CARD Groep

CARD Services is onderdeel van de CARD Groep. De CARD Groep bestaat uit:

Kennis maken?

We maken graag kennis en kunnen uw IT-omgeving inventariseren om u van het beste IT-advies te voorzien. Benieuwd welke meerwaarde CARD Services uw onderneming kan leveren? Maak dan een afspraak via het contactformulier of bel ons!

apsp-klein
Apple Consultants Network logo
Microsoft Partner

Partners van CARD Services

CARD Services werkt samen met partners die bijdragen aan onze dienstverlening. Samen met onze partners staan wij sterk en kunnen wij u de beste kwaliteit diensten en oplossingen bieden!

Contactgegevens

Zwolle

Whatsapp (locatie Zwolle)

Utrecht

Volg ons ook op social media!

Whatsapp (locatie Zwolle)

Volg ons ook op social media!

Werken bij CARD Services

CARD Services is van tijd tot tijd op zoek naar versterking. Ben je op zoek naar een leuke baan? Bekijk dan onderstaande Vacatures en wie weet versterk jij binnenkort ons team!

Stages bij CARD Services

Met regelmaat heeft CARD Services in Utrecht en Zwolle stageplekken beschikbaar. Heb je een opdracht of meeloopstage? Stuur dan je CV en motivatie naar ons op!

Bel of mail ons voor vragen of plan uw inlevermoment in

Onze medewerkers in Zwolle en Utrecht zitten iedere dag voor u klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Bel CARD Services Zwolle
038 423 35 36

Bel CARD Services Utrecht
030 204 02 24

Bel of mail ons voor vragen of plan uw inlevermoment in

Onze medewerkers in Zwolle en Utrecht zitten iedere dag voor u klaar om uw Apple vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Bel CARD Services Zwolle

Bel CARD Services Utrecht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. over card

Scroll naar top