Routebeschrijving CARD Services Zwolle

Routebeschrijving CARD Services Zwolle

Van harte welkom!

Routebeschrijving Openbaar vervoer

Als u CARD Services Zwolle met het openbaar vervoer wilt bezoeken, kunt u eenvoudig uw reis plannen met de 9292 reisplanner op deze pagina. U kunt ook gebruikmaken van de trein of bus om ons te bereiken.

Plan mijn reis

Contactgegevens CARD Services Zwolle

Ook met de auto is CARD Services Zwolle uitstekend te bereiken. Voer de onderstaande contactgegevens in op uw navigatie:

Ossenkamp 2C
8024 AE Zwolle
038 423 35 36

Bij de vestiging is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Over ons: maak kennis met CARD Services

CARD Services, als erkende Apple serviceprovider, is een bedrijf dat zich specialiseert in IT- en Apple-gerelateerde producten en services. Hier zijn enkele aspecten waar CARD Services om bekend staat:

Apple-gecertificeerde services: CARD Services is een Apple Authorized Service Provider en lid van het Apple Consultants Network. Ze bieden reparaties en onderhoudsdiensten voor Apple-producten, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en meer. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die Apple vereist.
Verkoop van Apple-producten: Naast reparaties verkopen ze via de Apple Authorized Distributeurs ook een breed scala aan Apple-producten, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en accessoires.
IT-ondersteuning: CARD Services biedt IT-ondersteuningsdiensten aan bedrijven en particulieren. Dit omvat het oplossen van problemen, beheer van bedrijfsnetwerken en meer.
Advies en consultancy: Ze bieden advies en consultancy op het gebied van Apple-producten en IT-oplossingen, wat handig kan zijn voor klanten die hun IT-infrastructuur willen optimaliseren.
Klantenservice: CARD Services staat bekend om zijn goede klantenservice en technische expertise. Ze streven ernaar klanten te helpen met hun IT-behoeften en problemen.

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF