Verkoop

Verkoop

CARD Services: de totaal oplossing

Verkoop

Verkoop van Apple-producten: CARD Services gaat verder dan alleen reparaties. Als geautoriseerde Apple-dienstverlener werken we samen met Apple Authorized Distributeurs om een uitgebreid assortiment Apple-producten aan te bieden, waaronder iPhones, iPads, MacBooks, Mac Studio’s en een scala aan accessoires.

Maar we gaan verder dan alleen verkoop. Bij CARD Services bieden we u een allesomvattende oplossing, die begint met deskundig advies en eindigt met uitstekende service na verkoop. Of u nu een individuele consument bent of een bedrijfseigenaar, wij streven ernaar om aan al uw Apple-gerelateerde behoeften te voldoen.

Onze totaaloplossing omvat:

  1. Advies en Voorstel: Ons team van Apple-experts staat klaar om u te adviseren over de juiste Apple-producten die aansluiten bij uw specifieke behoeften. We helpen u bij het maken van de beste keuzes, rekening houdend met uw budget, technische vereisten en toekomstige groeiplannen.
  2. Verkoop en Levering: Nadat u de juiste keuze heeft gemaakt, zorgen we voor een naadloze aankoopervaring. We bieden de nieuwste Apple-apparatuur en accessoires en kunnen indien nodig deze apparaten inschrijven in het Device Enrollment Program (DEP) of implementeren met Mobile Device Management (MDM)-oplossingen voor eenvoudig en veilig beheer.
  3. Installatie en Migratie: Ons team van technici kan u ondersteunen bij de installatie en migratie van uw nieuwe Apple-apparatuur. Of het nu gaat om het overzetten van gegevens van oude apparaten naar nieuwe, het configureren van software of het instellen van beveiligingsmaatregelen, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
  4. Service en Onderhoud: CARD Services staat bekend om zijn uitstekende service na verkoop. Als u hulp nodig heeft, reparaties, onderhoud of zelfs training, zijn wij er om u te ondersteunen.

Het verkopen van Apple-producten is misschien niet onze kernactiviteit, maar het is een essentieel onderdeel van de totaaloplossing die wij bieden. We geloven dat uw tevredenheid en het succes van uw Apple-omgeving onze topprioriteit zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw Apple-gerelateerde behoeften, wij staan voor u klaar.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

We bespreken graag de mogelijkheden van Apple apparatuur voor uw oplossing. Neem contact met ons op voor advies of een voorstel!

CARD Services levert o.a.:

MacBooks

iPads

iMacs

iPhones

Mac Studio’s

Mac mini’s

Mac Pro’s

Wat is MDM en DEP eigenlijk?

Met Mobile Device Management (MDM) software installeer, beheer en beveilig je de apparaten binnen jouw bedrijf. Overweeg een MDM systeem als meer dan 10 personen binnen jouw organisatie smartphones, tablets of laptops van de zaak hebben. Het kost namelijk veel tijd en daarmee ook geld om zo’n groot aantal apparaten handmatig te onderhouden. Mobile Device Management komt van pas in 3 fases:
• Configuratie: het installeren en uitgeven van apparaten.
• Beheer: dezelfde instellingen en apps voor elke medewerker.
• Beveiliging: elk apparaat zo veilig mogelijk.

DEP staat voor Device Enrollment Program. Het is een programma om het implementeren en configureren voor bedrijven als onderwijsinstellingen eenvoudiger te maken. Met behulp van Apple Business Manager is het mogelijk om al je Apple apparaten te beheren vanaf één centrale plek. Het perfecte hulpmiddel voor bedrijven die met bv. iPhones voor hun werknemers werken.

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management