Verkoop

Verkoop

CARD Services: de totaal oplossing

Verkoop

Verkoop van Apple-producten
CARD Services gaat verder dan alleen reparaties. Als geautoriseerde Apple-dienstverlener werken we samen met Apple Authorized Distributeurs om een uitgebreid assortiment Apple-producten aan te bieden, waaronder iPhones, iPads, MacBooks, Mac Studio’s en een scala aan accessoires.

Maar we gaan verder dan alleen verkoop.
Bij CARD Services bieden we u een allesomvattende oplossing, die begint met deskundig advies en eindigt met uitstekende service na verkoop. Of u nu een individuele consument bent of een bedrijfseigenaar, wij streven ernaar om aan al uw Apple-gerelateerde behoeften te voldoen.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

We bespreken graag de mogelijkheden van Apple apparatuur voor uw oplossing. Neem contact met ons op voor advies of een voorstel!

Onze totaaloplossing omvat

Advies en Voorstel:
Onze deskundige Apple-specialisten staan paraat om u deskundig advies te geven over de ideale Apple-producten die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Wij begeleiden u bij het maken van weloverwogen keuzes, waarbij we rekening houden met uw budget, technische eisen en toekomstige groeiplannen.

Verkoop en Levering:
Na het maken van uw keuze, garanderen wij een moeiteloze aankoopervaring. Wij bieden de nieuwste Apple-apparatuur en accessoires aan, en indien nodig schrijven we deze apparaten in bij het Device Enrollment Program (DEP) of implementeren we ze met Mobile Device Management (MDM)-oplossingen voor eenvoudig en veilig beheer.

Installatie en Migratie:
Ons bekwame team van technici staat klaar om u te assisteren bij de vlekkeloze installatie en migratie van uw nieuwe Apple-apparatuur. Of het nu gaat om het overzetten van gegevens van oude naar nieuwe apparaten, het configureren van software of het instellen van beveiligingsmaatregelen, wij waarborgen een soepele uitvoering van elk aspect.

Service en Onderhoud:
CARD Services onderscheidt zich door zijn voortreffelijke service na de verkoop. Of u nu behoefte heeft aan hulp, reparaties, onderhoud of zelfs training, wij staan altijd klaar om u doeltreffend te ondersteunen.

Het verkopen van Apple-producten is misschien niet onze kernactiviteit, maar het is een essentieel onderdeel van de totaaloplossing die wij bieden. We geloven dat uw tevredenheid en het succes van uw Apple-omgeving onze topprioriteit zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw Apple-gerelateerde behoeften, wij staan voor u klaar.

CARD Services levert o.a.:

MacBooks,

iPads,

iMacs,

iPhones,

de Mac Studio’s,

Mac mini’s,

en Mac Pro’s.

Wat is MDM en DEP eigenlijk?

Verkoop - Apple Business ManagerMet Mobile Device Management (MDM) software verkrijg je volledige controle over de installatie, beheer en beveiliging van de apparaten binnen jouw bedrijf. Het is essentieel om een MDM systeem te overwegen wanneer meer dan 10 personen binnen jouw organisatie bedrijfssmartphones, tablets of laptops gebruiken. Handmatig onderhoud van zo’n omvangrijk aantal apparaten vergt namelijk aanzienlijke tijd en daarmee kosten. Mobile Device Management komt met uitkomst in drie cruciale fases:
Configuratie: Hierbij gaat het om het vlot installeren en toewijzen van apparaten.
Beheer: Zorgt voor uniforme instellingen en applicaties voor iedere medewerker.
Beveiliging: Legt de focus op het optimaal beveiligen van elk afzonderlijk apparaat.

Device Enrollment Program (DEP):
Het Device Enrollment Program, oftewel DEP, is een uitermate nuttig programma ontworpen om het implementeren en configureren voor bedrijven en onderwijsinstellingen te vereenvoudigen. Dankzij Apple Business Manager kun je al jouw Apple apparaten beheren vanaf één centrale locatie. Dit vormt het ideale hulpmiddel voor bedrijven die bijvoorbeeld iPhones aan hun werknemers verstrekken.

Voorbeeld van een Device Enrollment Program (DEP):

Stel je voor dat je een organisatie hebt die nieuwe iPads en iPhones wil inschrijven bij Microsoft Intune via het Apple Automated Device Enrollment (ADE). Hier zijn de stappen en enkele belangrijke kenmerken:
Supervisiemodus: Met DEP kun je apparaten in de supervisiemodus inschrijven. Dit betekent dat je software-updates kunt implementeren, functies kunt beperken, apps kunt toestaan of blokkeren, en meer. Dit is ideaal voor organisatie- of schoolbezit.
Bulksgewijs inschrijven: Als je veel apparaten hebt die je wilt inschrijven, is DEP handig. Je kunt nieuwe apparaten of gewiste apparaten die zijn gekocht via Apple Business Manager of Apple School Manager snel en efficiënt inschrijven.
Gedeelde apparaten: DEP ondersteunt ook apparaten in de gedeelde apparaatmodus. Dit is handig voor bijvoorbeeld kiosktoepassingen of toegewezen apparaten binnen je organisatie.
Automatische apparaatinschrijvingstoken: Voordat je begint, moet je een actief Apple-token (een .p7m-bestand) verkrijgen. Dit token wordt gebruikt om de inschrijving te automatiseren.
Apple MDM-pushcertificaat: Je hebt ook een Apple MDM-pushcertificaat nodig in Intune. Dit certificaat stelt Intune in staat om apparaten te beheren die via DEP zijn ingeschreven.

Kortom, DEP maakt het eenvoudig om organisatie-eigendommen zoals iPads, iPhones en Mac-computers snel en gestroomlijnd in te schrijven en te configureren. Het minimaliseert handmatige stappen en zorgt ervoor dat apparaten direct klaar zijn voor gebruik binnen je organisatie.

Uw business partner voor

Apple
Apple
Windows
Windows
Cloud
Cloud
Device management
Device management