Beheer & ondersteuning

Beheer & ondersteuning

CARD Services kan het beheer en de ondersteuning van uw complete IT-omgeving uit handen nemen.

Apple systeembeheer en IT-advies

CARD Services biedt deskundig Apple-systeembeheer en professioneel IT-advies om ervoor te zorgen dat uw Apple-ecosysteem efficiënt en veilig werkt. Onze beheerexperts hebben diepgaande kennis van Apple-producten en kunnen uw IT-infrastructuur optimaliseren voor maximale prestaties en beveiliging. Wij bieden advies op maat en implementeren oplossingen die passen bij uw unieke behoeften en doelstellingen.

Beheer en ondersteuning

Periodiek onderhoud, beveiliging en IT-migraties

CARD Services staat garant voor periodiek onderhoud en continue beveiliging van uw IT-omgeving. Wij monitoren en updaten uw systemen regelmatig om problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Bovendien zijn we gespecialiseerd in naadloze IT-migraties en kunnen we uw apparaten, gegevens en software veilig overzetten naar nieuwe omgevingen. U kunt rekenen op CARD Services voor een betrouwbare partner bij elke stap van uw IT-reis.

Bij CARD Services in Zwolle staan ruim 30 enthousiaste medewerkers altijd direct voor u klaar. Onze professionals zijn niet alleen door CARD Services maar ook door Apple gecertificeerd. Het team bestaat uit binnendienst en buitendienstmedewerkers om u als particuliere- en zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn, onsite of remote.

Over ons: maak kennis met CARD Services

CARD Services is een bedrijf dat bekend staat om zijn diensten op het gebied van IT en Apple-gerelateerde producten en services. Hier zijn enkele zaken waar CARD Services om bekend staat:

1. Apple-gecertificeerde services: CARD Services is een Apple Authorized Service Provider en lid van het Apple Consultants Network. Ze bieden reparaties en onderhoudsdiensten voor Apple-producten, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en meer. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die Apple vereist.

2. Verkoop van Apple-producten: Naast reparaties verkopen ze via de Apple Authorized Distributeurs ook een breed scala aan Apple-producten, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en accessoires.

Lees verder op Over ons.

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management