Back-up

Back-up

Voorkom hoge kosten door het verlies van uw kostbare gegevens.

Hoelang kunt u zonder uw data?

Het verlies van bedrijfsgegevens is de nachtmerrie waar u als organisatie of bedrijf niet in wilt belanden. Gegevensverlies veroorzaakt veel ongemak, maar vooral ook financiële schade. En wat te denken van reputatieschade en de gevolgen van verlies van privacygevoelige informatie.

Kortom: een betrouwbare en veilige back-up oplossing is een must voor iedere organisatie. Wij bieden u schaalbare en veilige back-up oplossingen op maat!

We zien het met regelmaat, zakelijke gebruikers die niet of nauwelijks over een reservekopie hebben nagedacht. Een groot risico welke eenvoudig kan worden afgedekt. CARD Services ondersteunt haar klanten al jaren met passende reservekopie oplossingen. In veel gevallen is het aan te raden ook een back-up op een externe locatie te hebben, zo kunt u ook bij inbraak of brand nog aanspraak maken op uw data. Heeft u nog geen reservekopie oplossing of twijfelt u over uw huidige reservekopie oplossing? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende kennismaking en een advies op maat.

U heeft bij CARD Services al een back-up oplossing vanaf €2,99 per maand.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Wij maken gebruik van gecertificeerde datacenters in Nederland

Microsoft 365 Back-up

Houd controle over je data

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen werken. Zonder dat u zich druk hoeft te maken over de infrastructuur van mail, files en Sharepoint. Dit regelt Microsoft voor u. Echter, het blijft uw data. U beheert de data en het is dan ook uw verantwoordelijkheid dat u uw data beschermt. Dit kan eenvoudig met onze Microsoft 365 backup.

Het maken van een goede (3rd party reservekopie) van uw Microsoft 365 omgeving is van belang, veel bedrijven zijn steeds afhankelijker van de data die in de ‘cloud’ staat. Vooral met de opkomst van OneDrive, SharePoint en Teams groeit deze bewustwording maar is het voor veel organisaties nog lastig in te schatten wat de risico’s nou precies zijn.

Inderdaad, u kunt een mailtje nog wel terughalen binnen de retentieperiode, maar wanneer er een belangrijk bestand of map verwijderd wordt uit OneDrive of SharePoint, wat doet u dan? Of erger nog, wat als er iemand ransomware opent in uw IT-omgeving waardoor alle data versleuteld raakt?

Microsoft en CARD Services raden u aan om de reservekopie van uw Microsoft 365 omgeving in te regelen, u heeft al een Microsoft 365 back-up vanaf € 2,99 per gebruiker per maand.

CARD Services gaat door waar Microsoft stopt!

Voor maar € 2,99 per maand.

Laat niets aan het toeval over met een online back-up

Back-up van uw bedrijfsgegevens in de cloud biedt u tal van voordelen. Heeft u uw gegevens alleen op een NAS-server of een ander lokaal back-upmedium staan? Houdt dan rekening met het risico op brand of diefstal, uw gegevens kunnen als gevolg van brand of diefstal verloren gaan.

Daarom adviseren we veel klanten onze online back-up oplossingen. Bij ons zijn uw gegevens veilig op servers in Nederland opgeslagen en alleen voor u toegankelijk. Wij bieden u schaalbare back-upfaciliteiten voor uw Apple- of uw Windows-omgeving.

Onze back-up pakketten

Microsoft 365 back-up

Microsoft 365 back-up

Vanaf
€ 2,99

Secure
File Sync

Vanaf
€ 8,50

Synology
Cloud

Vanaf
€ 10,-

CARD back-up plan

Vanaf
€ 37,50

Heeft u geen idee welk back-up pakket bij uw situatie aansluit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en leg uw situatie voor. CARD Services denkt graag met u mee over de best passende oplossing voor uw organisatie.

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management