Microsoft 365

Microsoft 365

Overal veilig (samen)werken in uw eigen digitale kantoor!

Microsoft 365 voor Mac en pc

Wij zijn gespecialiseerd in zowel Apple- als Microsoftomgevingen en de combinatie hiervan. Microsoft 365 is zeer geschikt voor Mac, Windows en mobile devices en werkt samen met Outlook 2007, 2010, 2013 & 2011 -2016 (voor de Mac).

Teamwork met Microsoft 365

 • Realtime samenwerken in Word, Excel, PowerPoint, en OneNote documenten en feedback delen via de Chat in Word.
 • Microsoft 365 en OneDrive voor bedrijven zorgen voor een beter versiebeheer van documenten. Doordat er automatisch back-up worden gemaakt, wijzigingen automatisch worden opgeslagen en je makkelijk terug kunt naar eerdere versies van documenten.

Veilig bestanden met elkaar delen

 • Deel bestanden veilig met collega’s of klanten en bescherm de data van je bedrijf met veilige links die het mogelijk maken om het beheer van toegangs- en bewerkingsrechten te optimaliseren.
 • Er wordt automatisch een back-up van bestanden gemaakt naar uw beveiligde OneDrive voor bedrijven-account waar je ook de versiegeschiedenis van je bestanden op zowel desktop als mobiele apparaten kunt bekijken.

Mobiel en multiplatform

 • De Microsoft 365-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en OneDrive voor bedrijven zijn ontworpen om samen documenten te kunnen maken en hierin samen te werken op zowel desktop als mobiele apparaten.
 • Enterprise Mobility + Security zorgt voor het beheer van je mobiele apparaten, de beveiliging van applicatie en de toegang/beheer van gebruikers. Tevens worden externe bedreigingen geanalyseerd en word je hier tegen beschermd.

Machine learning

 • Met de suggesties voor opmaak en ontwerp in PowerPoint en de data-inzichten in Excel laat je je werk er nog professioneler uitzien.
 • Houdt eenvoudig agenda’s bij door de machine learning die vergadertijden voorstelt. Ontvang ook geautomatiseerde herinneringen voor follow-ups met contactpersonen en krijg een melding van geplande presentaties en contractie die moeten worden afgerond.

Microsoft 365 Back-up

Houd controle over je data

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om overal en altijd te kunnen werken. Zonder dat u zich druk hoeft te maken over de infrastructuur van mail, files en Sharepoint. Dit regelt Microsoft voor u. Echter, het blijft uw data. U beheert de data en het is dan ook uw verantwoordelijkheid dat u uw data beschermt. Dit kan eenvoudig met onze Microsoft 365 backup.

Het maken van een goede (3rd party back-up) van uw Microsoft 365 omgeving is van belang, veel bedrijven zijn steeds afhankelijker van de data die in de ‘cloud’ staat. Vooral met de opkomst van OneDrive, SharePoint en Teams groeit deze bewustwording maar is het voor veel organisaties nog lastig in te schatten wat de risico’s nou precies zijn.

Inderdaad, u kunt een mailtje nog wel terughalen binnen de retentieperiode, maar wanneer er een belangrijk bestand of map verwijderd wordt uit OneDrive of SharePoint, wat doet u dan? Of erger nog, wat als er iemand ransomware opent in uw IT-omgeving waardoor alle data versleuteld raakt?

Microsoft en CARD Services raden u aan om de back-up van uw Microsoft 365 omgeving in te regelen, u heeft al een Microsoft 365 back-up vanaf € 2,99 per gebruiker per maand.

CARD Services gaat door waar Microsoft stopt!

Voor maar € 2,99 per maand.

Geavanceerde Databeveiliging

 • De Microsoft 365-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en OneDrive voor bedrijven zijn ontworpen om samen documenten te kunnen maken en hierin samen te werken op zowel desktop als mobiele apparaten.
 • Enterprise Mobility + Security zorgt voor het beheer van je mobiele apparaten, de beveiliging van applicatie en de toegang/beheer van gebruikers. Tevens worden externe bedreigingen geanalyseerd en word je hier tegen beschermd.

Dataprivacy en compliance (AVG)

 • Beveilig data zodat je volledig voldoet aan de vereiseten van de AVG/GDPR en andere wereldwijde, regionale en branche specifieke voorschriften.
 • De Compliance Manager en Inhoud zoeken helpen bedrijven om risico’s te beoordelen en te beheersen. Advanced Data Governance en Preventie helpen bij het classificeren, beschermen en bewaken van bedrijfsdata.

De kracht van de Cloud?

De complete en intelligente oplossingen van Microsoft 365 stimuleren je digitale transformatie. Met de productiviteits- en beveiligingsmogelijkheden van Office 365, Mac, Windows en Enterprise Mobility + Security helpt Microsoft 365 om medewerkers creatiever en veiliger met elkaar samen te werken.

CARD Services adviseert en ondersteunt u bij een overstap en de implementatie van Microsoft 365. Door onze kennis van Mac en Windows te combineren met kwaliteitsproducten bieden wij u de best mogelijke werkomgeving om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Neem contact met ons op om vandaag nog gebruik te maken van Microsoft 365!

Wat onze klanten vertellen over hun ervaring met overstappen naar Microsoft 365

Logo-rood-boven-groenKlant aan het woord: Rood Boven Groen
“Jullie ICT-specialist kwam met het voorstel om te kijken of de mailflow bij Rood Boven Groen ook efficiënter zou kunnen verlopen. Microsoft 365 zou goed aansluiten bij onze wensen. Na de nodige voorbereiding en overleg van te voren was uur ‘U’ aangebroken. Edgar heeft een dag gewerkt om alles juist in te stellen en de kennis over deze cloud toepassing over te dragen. Daarna was het voor ons allemaal even wennen. Er moesten opnieuw interne afspraken worden gemaakt over het verdelen en behandelen van mail. Inmiddels is het een aantal maanden later en kunnen we stellen dat de implementatie van Microsoft 365 door CARD Services goed is verlopen” – Rood Boven Groen

Voordelen Microsoft 365

 • Uw office applicaties bij de hand op Mac, Windows, iOS en Android(vanaf 4.x) apparaten;
 • Eenvoudige installatie en beheer;
 • Ondersteuning voor teamwork. Chat, VOIP en online vergader mogelijkheden;
 • Werken in de Cloud.

Klant aan het woord: Van Dam

Van Dam Loopbaanbegeleiding“Onlangs zijn wij overgestapt naar Microsoft 365. CARD Services heeft ons hierbij uitstekend begeleid.

Het is best een stap zo’n migratie, want je weet wel wat je hebt en niet precies wat je krijgt. CARD Services heeft ervoor gezorgd dat bestaande mails en bestanden soepel zijn overgezet in de nieuwe omgeving. Het zijn professionals met verstand van zaken en voor ons hebben ze alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf nu kunnen we nog mobieler werken doordat we overal beschikken over onze actuele mails en bestanden.” – Van Dam Loopbaanbegeleiding

Exchange Online:

Exchange Online is verkrijgbaar als een zelfstandige service of als onderdeel van een Microsoft 365-abonnement dat Office, SharePoint en Skype voor Bedrijven omvat. Exchange Online is verkrijgbaar vanaf 3,40 per gebruiker/maand.

Kenmerken Exchange Online

Grote postvakken, Ondersteuning voor Outlook, Toegang internet, Outlook-app, Postvak In-beheer, Samenwerken aan documenten, Groepen, Gedeelde agenda en contactpersonen, Apps van derden voor Outlook, Beveiliging en In-place archief

Klant aan het woord: Genius Groups

Genius-groups-logo“Mijn Mac’s (1 iMac en 1 MacBook Pro) zijn gemigreerd naar Microsoft 365, maar ik ben gewoon Outlook blijven gebruiken zoals ik dat voordien ook deed. Geen idee of er in de software daarachter iets is gewijzigd? Ik heb het niet gemerkt. Kortom, je kunt ook zeggen dat de overgang zo smooth is gegaan dat ik niet eens gemerkt heb dat er in mijn mailsysteem iets veranderd is.

Het enige waar de beheerder en ik later wat naar hebben moeten zoeken is hoe de synchronisatie van mailboxen met mijn Android-telefoon goed ging verlopen, maar dat is met de kennis van CARD Services intussen allemaal opgelost. De totale kosten van de operatie vielen mij als eenpitter wat tegen, maar wegen zeker op tegen de gemakken die het mij op zakelijk vlak biedt. Zonder jullie was het me niet gelukt en nu ik momenteel op vakantie ben in Italië profiteer ik volop van de voordelen van Microsoft 365.” – Genius Groups

Exchange onlineMicrosoft 365
Business Basics
Microsoft 365
Business Standard
Microsoft 365
Business Premium
Microsoft 365
Back-up
Prijs per gebruiker per jaar€ 44,40 € 67,20 € 140,40 € 247,20 v.a. € 35,88
Web- en mobiele versies van Office-toepassingen
E-mail en agenda
Bestandsopslag en delen
Zakelijk e-mailadres (50 GB opslagruimte)
Samenwerken en communicatie
Beveiliging en naleving
Ondersteuning en implementatie
Desktopversies van Office-apps voor pc en Mac
Hulpprogramma's om je bedrijf op te bouwen en te beheren
Geavanceerde beveiliging
Beheer van apparaten

*Een 3rd party back-up voor uw Microsoft 365 omgeving is bij CARD Services verkrijgbaar bij ieder Microsoft365 pakket.

*Prijzen zijn per jaar

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management