Microsoft 365 (M365)

Microsoft 365 (M365)

M365 – Overal veilig (samen)werken in uw eigen digitale kantoor!

Microsoft 365 (M365) voor Mac en pc

Microsoft PartnerWij zijn gespecialiseerd in zowel Apple- als Microsoftomgevingen en de combinatie hiervan. Microsoft 365 (M365) is zeer geschikt voor Mac, Windows en mobile devices en werkt samen met Outlook 2007, 2010, 2013 & 2011 -2016 (voor de Mac).

Teamwork met Microsoft 365

 • Realtime samenwerken in Word, Excel, PowerPoint, en OneNote documenten en feedback delen via de Chat in Word.
 • Microsoft 365 en OneDrive voor bedrijven zorgen voor een beter versiebeheer van documenten. Doordat er automatisch back-up worden gemaakt, wijzigingen automatisch worden opgeslagen en je makkelijk terug kunt naar eerdere versies van documenten.
M365
M365

Veilig bestanden met elkaar delen

 • Deel moeiteloos bestanden met je collega’s of klanten door gebruik te maken van veilige links en waarborg de integriteit van je bedrijfsgegevens. Maak gebruik van geavanceerde links die nauwgezet toegangs- en bewerkingsrechten beheren en optimaliseren.
 • Automatisch wordt er een betrouwbare back-up van je bestanden gecreëerd op je veilige OneDrive voor bedrijven-account. Hier heb je tevens de mogelijkheid om de volledige versiegeschiedenis van je bestanden te raadplegen, zowel op je desktop als op mobiele apparaten.

Mobiel en multiplatform M365

 • Optimaliseer je samenwerking met de krachtige Microsoft 365-applicaties, waaronder Word, Excel, PowerPoint en OneDrive voor bedrijven. Deze zijn speciaal ontworpen om naadloos samen te werken aan documenten, zowel op je desktop als op mobiele apparaten.
 • Met Enterprise Mobility + Security heb je volledige controle over het beheer van je mobiele apparaten, beveiliging van applicaties en het beheer van gebruikerstoegang. Bovendien worden externe bedreigingen grondig geanalyseerd en geniet je van een ijzersterke bescherming tegen potentiële risico’s.
M365
M365

Machine learning

 • Verhoog de professionele uitstraling van je werk aanzienlijk met de geavanceerde opmaak- en ontwerpsuggesties in PowerPoint, en profiteer van diepgaande data-inzichten in Excel. Laat je presentaties en documenten uitblinken met deze krachtige tools.
 • Houd moeiteloos overzicht over je agenda met behulp van intelligente machine learning, die automatisch vergadertijden voorstelt. Ontvang bovendien geautomatiseerde herinneringen voor follow-ups met contactpersonen en blijf op de hoogte van geplande presentaties en contractuele verplichtingen die nog moeten worden afgerond. Efficiëntie en professionaliteit verzekerd!

Microsoft 365 Back-up

Houd controle over je data

Microsoft 365 (M365) stelt u in staat om overal en altijd productief te zijn, zonder zorgen over de complexiteit van mail, bestanden en SharePoint-infrastructuur. Microsoft neemt deze zorgen uit handen, maar het is en blijft uw waardevolle data. Het beheer en de bescherming van uw data zijn cruciaal, en dit kunt u eenvoudig realiseren met onze Microsoft 365-backup.

Het is essentieel om een robuuste (3rd party) back-up te maken van uw Microsoft 365-omgeving, gezien de toenemende afhankelijkheid van bedrijven van cloudgegevens. Met de groeiende bewustwording, vooral met de opkomst van OneDrive, SharePoint en Teams, blijft het voor veel organisaties lastig om de exacte risico’s goed in te schatten.

Hoewel u binnen de retentieperiode nog wel een e-mail kunt herstellen, wat doet u als er een belangrijk bestand of map verdwijnt uit OneDrive of SharePoint? Of erger nog, wat als iemand ransomware opent, waardoor al uw gegevens versleuteld raken?

Zowel Microsoft als CARD Services adviseren sterk om de back-up van uw Microsoft 365-omgeving te implementeren. Voor slechts € 2,99 per gebruiker per maand heeft u al een Microsoft 365-back-up. Bescherm uw waardevolle data en neem geen onnodige risico’s.

CARD Services gaat door waar Microsoft stopt!

Voor maar € 2,99 per maand.

Geavanceerde Databeveiliging

 • Optimaliseer je samenwerking met de krachtige Microsoft 365-applicaties, waaronder Word, Excel, PowerPoint en OneDrive voor bedrijven. Deze zijn speciaal ontworpen om naadloos samen te werken aan documenten, zowel op je desktop als op mobiele apparaten.
 • Enterprise Mobility + Security biedt een allesomvattend beheer van je mobiele apparaten, garandeert de beveiliging van applicaties en zorgt voor doeltreffend toegangs- en gebruikersbeheer. Bovendien worden externe bedreigingen grondig geanalyseerd, waarbij je actief wordt beschermd tegen potentiële gevaren. Voel je gerustgesteld en ervaar een veilige werkomgeving met deze geavanceerde functionaliteiten.

Dataprivacy en compliance (AVG)

 • Zorg ervoor dat je gegevens maximaal beveiligd zijn, zodat je volledig voldoet aan de strenge eisen van de AVG/GDPR en andere wereldwijde, regionale, en branche-specifieke voorschriften.
 • De Compliance Manager en Inhoud zoeken zijn essentiële tools die bedrijven ondersteunen bij het grondig beoordelen en beheersen van risico’s. Met behulp van Advanced Data Governance en Preventie kun je bedrijfsdata nauwkeurig classificeren, beschermen en monitoren. Neem het heft in eigen handen en waarborg de integriteit van je gegevens met deze geavanceerde functies.

De kracht van de Cloud?

De allesomvattende en slimme oplossingen van Microsoft 365 zijn dé drijvende kracht achter jouw digitale transformatie. Met de indrukwekkende productiviteits- en beveiligingsmogelijkheden van Office 365, Mac, Windows, en Enterprise Mobility + Security bevordert Microsoft 365 niet alleen de creativiteit van medewerkers, maar verzekert het ook een veiligere samenwerking.

CARD Services staat paraat om je te adviseren en te ondersteunen bij de naadloze overstap naar en implementatie van Microsoft 365. Dankzij onze diepgaande kennis van zowel Mac als Windows, in combinatie met hoogwaardige producten, bieden wij jou de optimale werkomgeving om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om de voordelen van Microsoft 365 te benutten!

Wat onze klanten vertellen over hun ervaring met overstappen naar Microsoft 365

Logo-rood-boven-groenKlant aan het woord: Rood Boven Groen
“Jullie ICT-specialist kwam met het voorstel om te kijken of de mailflow bij Rood Boven Groen ook efficiënter zou kunnen verlopen. Microsoft 365 zou goed aansluiten bij onze wensen. Na de nodige voorbereiding en overleg van te voren was uur ‘U’ aangebroken. Edgar heeft een dag gewerkt om alles juist in te stellen en de kennis over deze cloud toepassing over te dragen. Daarna was het voor ons allemaal even wennen. Er moesten opnieuw interne afspraken worden gemaakt over het verdelen en behandelen van mail. Inmiddels is het een aantal maanden later en kunnen we stellen dat de implementatie van Microsoft 365 door CARD Services goed is verlopen” – Rood Boven Groen

Voordelen Microsoft 365 (M365)

 • Uw office applicaties bij de hand op Mac, Windows, iOS en Android(vanaf 4.x) apparaten;
 • Eenvoudige installatie en beheer;
 • Ondersteuning voor teamwork. Chat, VOIP en online vergader mogelijkheden;
 • Werken in de Cloud.

Klant aan het woord: Van Dam

Van Dam Loopbaanbegeleiding M365“Onlangs zijn wij overgestapt naar Microsoft 365 (M365). CARD Services heeft ons hierbij uitstekend begeleid.

Het is best een stap zo’n migratie, want je weet wel wat je hebt en niet precies wat je krijgt. CARD Services heeft ervoor gezorgd dat bestaande mails en bestanden soepel zijn overgezet in de nieuwe omgeving. Het zijn professionals met verstand van zaken en voor ons hebben ze alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf nu kunnen we nog mobieler werken doordat we overal beschikken over onze actuele mails en bestanden.” – Van Dam Loopbaanbegeleiding

Exchange Online:

Ontvang Exchange Online als een autonome service of als een essentieel onderdeel van het uitgebreide Microsoft 365-abonnement, dat naast Exchange Online ook Office, SharePoint en Skype voor Bedrijven omvat. Profiteer al van Exchange Online vanaf slechts €3,40 per gebruiker per maand. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en naadloze integratie die het te bieden heeft!

Kenmerken Exchange Online

Grote postvakken, Ondersteuning voor Outlook, Toegang internet, Outlook-app, Postvak In-beheer, Samenwerken aan documenten, Groepen, Gedeelde agenda en contactpersonen, Apps van derden voor Outlook, Beveiliging en In-place archief

Klant aan het woord: Genius Groups

Genius groups M365“Mijn Mac’s (1 iMac en 1 MacBook Pro) zijn gemigreerd naar Microsoft 365 (M365), maar ik ben gewoon Outlook blijven gebruiken zoals ik dat voordien ook deed. Geen idee of er in de software daarachter iets is gewijzigd? Ik heb het niet gemerkt. Kortom, je kunt ook zeggen dat de overgang zo smooth is gegaan dat ik niet eens gemerkt heb dat er in mijn mailsysteem iets veranderd is.

Het enige waar de beheerder en ik later wat naar hebben moeten zoeken is hoe de synchronisatie van mailboxen met mijn Android-telefoon goed ging verlopen, maar dat is met de kennis van CARD Services intussen allemaal opgelost. De totale kosten van de operatie vielen mij als eenpitter wat tegen, maar wegen zeker op tegen de gemakken die het mij op zakelijk vlak biedt. Zonder jullie was het me niet gelukt en nu ik momenteel op vakantie ben in Italië profiteer ik volop van de voordelen van Microsoft 365.” – Genius Groups

Exchange onlineMicrosoft 365
Business Basics
Microsoft 365
Business Standard
Microsoft 365
Business Premium
Microsoft 365
Back-up
Prijs per gebruiker per jaar€ 44,40 € 67,20 € 140,40 € 247,20 € 39,00
Web- en mobiele versies van Office-toepassingen
E-mail en agenda
Bestandsopslag en delen
Zakelijk e-mailadres (50 GB opslagruimte)
Samenwerken en communicatie
Beveiliging en naleving
Ondersteuning en implementatie
Desktopversies van Office-apps voor pc en Mac
Hulpprogramma's om je bedrijf op te bouwen en te beheren
Geavanceerde beveiliging
Beheer van apparaten

*Een 3rd party back-up voor uw Microsoft 365 omgeving is bij CARD Services verkrijgbaar bij ieder Microsoft365 pakket.

*Prijzen zijn per jaar

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management