Installatie

Installatie

Complete installaties door experts

Installatie

De installatie van uw Apple-apparatuur, -software, Mobile Device Management (MDM), Network Attached Storage (NAS), of bijvoorbeeld Microsoft 365 (M365) is een complexe taak die een grondige voorbereiding vereist. Als uw betrouwbare en deskundige IT-partner staan wij klaar om de complete installatie voor u te verzorgen, inclusief alle benodigde voorbereidingen. Of u nu de voorkeur geeft aan een on-site installatie of op afstand, wij passen ons aan uw wensen aan.

Bij ons kunt u rekenen op:

  1. Gepersonaliseerde voorbereiding: Voordat we overgaan tot de installatie, voeren we een grondige analyse uit van uw specifieke behoeften en eisen. We zorgen ervoor dat alles nauwkeurig is gepland en voorbereid om een vlotte uitvoering te garanderen.
  2. Deskundige installatie: Ons team van ervaren technici en IT-specialisten staat klaar om de installatie vakkundig uit te voeren. Of het nu gaat om het instellen van uw Apple-apparatuur, het configureren van MDM voor betere apparaatbeheer, het opzetten van een NAS-opslagoplossing of het implementeren van M365 voor uw organisatie, wij hebben de expertise om het goed te doen.
  3. Flexibele opties: Wij begrijpen dat uw planning en behoeften kunnen variëren. Daarom bieden wij zowel on-site als remote installatieopties aan. U kunt erop vertrouwen dat we ons aanpassen aan uw agenda en voorkeuren.
  4. Ondersteuning na installatie: Onze service stopt niet na de installatie. We bieden voortdurende ondersteuning, updates en onderhoud om ervoor te zorgen dat uw IT-omgeving optimaal blijft werken en beveiligd is.

Of het nu gaat om een enkel apparaat of een uitgebreid netwerk, wij zijn uw partner voor een succesvolle en probleemloze uitvoering. Neem vandaag nog contact met ons op om uw IT-project te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw IT-doelen te bereiken.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend installatie advies?

Klant aan het woord: ROC van Twente

roc-van-twente Installatie”In het testtraject hebben we samen met CARD Services kunnen beslissen hoe de systemen geconfigureerd zouden worden, zodat de systemen werkbaar zouden blijven. Studenten zijn zeer te spreken over de nieuwe en snellere iMacs. Docenten zijn zeer tevreden over hun nieuwe MacBooks. De nieuwe werkomgeving is uitstekend beheersbaar voor de docenten. Vooral het meeverhuizen van de werkomgeving wanneer les gegeven wordt in een ander lokaal, is in een leeromgeving wenselijk. CARD Services heeft onze wensen prima vervuld!”
Lees verder: ROC van Twente – vernieuwing Apple apparatuur en inrichting educatieve leeromgeving

Installatie

Vernieuwen of opschalen

Wordt uw IT-apparatuur traag, uw netwerk instabiel of heeft u verouderde hardware welke niet meer voldoet aan uw standaard? Schakel dan de IT-specialisten van CARD Services in. U kunt rekenen op jarenlange expertise en maatwerk IT-oplossingen. CARD Services kan u adviseren en totaal ontzorgen bij de aanschaf, installatie en migratie van IT-apparatuur.

Wij kunnen overigens ook verouderde Apple-apparatuur upgraden.

Uw business partner voor

Wit-apple-icon-1
Apple
Wit-windows-icon
Windows
Wit-cloud-icon
Cloud
Device management