Reparatie programma voor de 13-inch MacBook Pro

Reparatie programma voor de 13-inch MacBook Pro

Bekijk hieronder alle informatie

Serviceprogramma voor de achtergrondverlichting van het 13-inch MacBook Pro-beeldscherm

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage van de 13-inch MacBook Pro-beeldschermen mogelijk een of meer van de volgende symptomen vertoont:
• De achtergrondverlichting van het beeldscherm toont voortdurend of af en toe felle verticale gebieden langs de gehele onderkant van het scherm
• De achtergrondverlichting van het beeldscherm werkt helemaal niet meer

Serviceprogramma voor de achtergrondverlichting van het 13-inch MacBook Pro-beeldscherm
De beïnvloede apparaten zijn verkocht tussen oktober 2016 en februari 2018. Apple of een erkende Apple serviceprovider zal de beïnvloede MacBook Pro-apparaten gratis repareren.

Welke modellen komen in aanmerking?
Als u wilt zien welk model computer u hebt en of deze in aanmerking komt voor dit programma, kiest u het Apple-menu () > ‘Over deze Mac’. Hieronder ziet u welke modellen in aanmerking komen.

• MacBook Pro (13-inch, 2016, vier Thunderbolt 3-poorten)
• MacBook Pro (13-inch, 2016, twee Thunderbolt 3-poorten)

CARD Services is een onafhankelijke Apple Authorized Service Provider (AASP), Apple Consultants Network lid (ACN) en ICT-dienstverlener met een landelijke dekking, werkend vanuit de vestiging in Zwolle.

Laat uw Apple product weer werken zoals het hoort. Onze door Apple getrainde technici gebruiken door Apple goedgekeurde diagnostische tests en gereedschappen voor elke reparatie. En we gebruiken alleen originele Apple onderdelen. Dit betekent dat al onze reparaties door Apple gecertificeerd zijn en worden gegarandeerd door Apple.

Waarom een Apple Authorized Service Provider bezoeken?

Als je je kapotte Apple-product laat repareren door een Apple Authorized Service Provider weet je dat je dezelfde kwaliteit krijgt als bij de Genius Bar. Bovendien kunnen alleen erkende serviceproviders rechtstreeks bij Apple onderdelen bestellen voor het uitvoeren van reparaties. Je weet dus zeker dat de reparaties met originele onderdelen worden uitgevoerd. De prijzen die de AASP’s hanteren liggen op hetzelfde niveau als bij Apple.

Als Apple terughaalacties en reparatieprogramma’s voor defecte producten organiseert kun je daarvoor ook terecht bij de Apple Authorized Service Providers, zodat je niet helemaal naar een Apple Store hoeft te reizen. De iPhone-reparaties die door een AASP worden gedaan worden door Apple gezien als van dezelfde kwaliteit als in de Apple Store.

Je mag van ons de service verwachten die je bij Apple ook krijgt. Maak online een afspraak voor je reparatie of kom langs in een van onze vestigingen.

Meld hier direct je Apple reparatie aan!

iPhones

iPhones

MacBooks

MacBooks

 iMacs / Mac Pro's

iMacs / Mac Pro's

Overige

Overige

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF