Routebeschrijving CARD Services Utrecht

Routebeschrijving CARD Services Utrecht

Van harte welkom!

Routebeschrijving Openbaar vervoer

Wilt u CARD Services Utrecht bezoeken met het openbaar vervoer? Plan uw reis dan eenvoudig met de 9292 reisplanner op deze pagina.

Plan mijn reisContactgegevens CARD Services Utrecht

Ook met de auto is CARD Services Utrecht uitstekend te bereiken. Voer de onderstaande contactgegevens in op uw navigatie:

CARD Services Utrecht
Savannahweg 15
3542 AW Utrecht
030 760 99 66

Routebeschrijving CARD Services Utrecht

Over ons: maak kennis met CARD Services

CARD Services is een bedrijf dat bekend staat om zijn diensten op het gebied van IT en Apple-gerelateerde producten en services. Hier zijn enkele zaken waar CARD Services om bekend staat:

1. Apple-gecertificeerde services: CARD Services is een Apple Authorized Service Provider en lid van het Apple Consultants Network. Ze bieden reparaties en onderhoudsdiensten voor Apple-producten, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en meer. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die Apple vereist.

2. Verkoop van Apple-producten: Naast reparaties verkopen ze via de Apple Authorized Distributeurs ook een breed scala aan Apple-producten, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en accessoires.

3. IT-ondersteuning: CARD Services biedt IT-ondersteuningsdiensten aan bedrijven en particulieren. Dit omvat het oplossen van problemen, beheer van bedrijfsnetwerken, enzovoort.

4. Advies en consultancy: Ze bieden advies en consultancy op het gebied van Apple-producten en IT-oplossingen, wat handig kan zijn voor klanten die hun IT-infrastructuur willen optimaliseren.

5. Klantenservice: CARD Services staat bekend om zijn goede klantenservice en technische expertise. Ze streven ernaar klanten te helpen met hun IT-behoeften en problemen.

Uw partner voor

Apple Authorized Service Provider
Apple Consultants Network
JAMF